BLOGINDLÆG

Blogindlæg er et must for din hjemmeside og din webshop. Mangler du godt indhold til din blog? Eller har du længe gået med tanken om at lave en blog på din hjemmeside? Så kan vi hos Tekst & Koncept hjælpe dig videre eller godt igang!

Hos os skriver vi gode og informative blogindlæg, der giver dine læsere den viden, de søger. Når du hyrer en tekstforfatter til at skrive indlæg til din blog, kan det ofte være den bedste og billigste løsning.


HVORFOR SKRIVE BLOGINDLÆG?

Selve begrebet at blogge omhandler, at du ved hjælp af tekster og relevant information deler dine tanker ét sted. Du kan med andre ord skrive om alt det, der optager dig og nemt dele det med andre. Har du en blog skyldes det formentligt at du brænder for at dele dine tanker, ideer og oplevelser med andre i form af dybdegående tekster og anmeldelser. Som nævnt handler det om at vidergive

din egen information til læseren, hvor du deler dine tanker og erfaringer. Med det sagt kan du vokse dig stor ved udelukkende at promovere de brands, som du selv kan lide. Men husk på, at jo mere interesant dit indhold er, jo flere kunder kan du sende i retning af den virksomhed du arbejder for. Det er der omsætningen ligger. Der er et hav af muligheder der ude, og med brugervenlige og

interessante blogindlæg, kan du nå langt.

HVAD ER ET GODT BLOGINDLÆG?

Som hovedregel er det vigtigste element på din blog, at indholdet fanger læseren. Det skal være relevant, interesant og indeholde den information den potentielle kunde søger. Ved at beskrive og dele ud af din brugbare viden, viser du læseren at du er kompetent og i mødekommende. Og blot ønsker at skabe værdi her og nu for vedkommende. Uanset hvor godt et teknisk fundament og

stilmæssigt fedt layout du har betyder det intet, hvis ikke indholdet rummer fangende og relevant information. Du kender det selv, hvis ikke teksten og indholdet sidder lige i skabet og virker forvirende og usammenhængende, mister du hurtigt interresen for at læse videre.

HVORFOR BØR DU HAVE EN BLOG PÅ DIN HJEMMESIDE?

En blog på din hjemmeside giver relationsskabende værdi for kunderne, hvis den blot er velorganiseret og præcis. Fordelen ved at have en blog på din virksomhedsside er, at du leder kunderne over mod din hjemmeside samt de produkter, ydelser og ideer du vil sælge. Det handler i høj grad om, at skabe et univers rundt om dine produkter. Kanaler, såsom de sociale medier, er gode til at opdatere og give dine kunder hurtig og kontinuerlig information. Med en blog, derimod, kan du give dine kunder en dybere indsigt ind i relevante emner. Med andre ord giver et blogunivers dig mulighed for at uddanne dine kunder inden for bestemte områder, og dermed gøre dem til eksperter. En anden god grund til at oprette en blog sammen med din webshop er, at bloggen bliver en del af

din kommunikationsstrategi sammen med de sociale medier og nyhedsbreve. I dag foregår en stor del af virksomhedskommunikationen gennem netværksmedier, hvor du som virksomhedsejer har til opgave, at sørge for at de forskellige elementer hænger sammen og sender et ensartet signal. Det giver mere trafik at blogge, hvis din blog løbende holdes opdateret, da denne information også kan bruges på de sociale medier og i nyhedsbrevet. Overordnet set tiltrækker velskrevne tekster og

relevant information flere læsere og dermed potentielle kunder.


FORDELE VED AT BLOGGE

På en blog kan du samle dine tanker, dele viden og uddanne andre inden for specifikke emner. Det kan handle om stort set ethvert emne, som kan beskrives eller diskuteres og er derfor det perfekte redskab til dig, som ønsker at føre dig frem online.

  • Med en blog sammenhængende med din virksomhed kan du give relevant indhold og information. På den måde vil du skabe en stærkere relation mellem dig og dine kunder. Troværdighed betyder alt!
  • Du kan imødekomme alle kunders spørgsmål, store som små.
  • Du fremhæver din rolle som ekspert, og viser kunderne at du er passioneret for din branche og med det ønsker at skabe værdi for det enkelte individ.
  • Bloggen giver dine eventuelle kunder information, som de ikke nødvendigvis vil finde andre steder. Med det vil du have dit eget koncept, hvilket kan føre til bedre og mere effektiv konvertering.
  • I højere grad end de sociale medier, vil bloggen være dit eget sted på nettet. Skab derfor noget, unikt!

HVORFOR HYRE EN TEKSTFORFATTER TIL BLOGINDLÆG?

Når der skal skrives indhold til din blog, har du to muligheder: Du kan enten vælge at skrive dem selv eller du kan hyre en tekstforfatter til blogindlæg. Måske tænker du, at du sagtens kan skrive dem selv og at det sikkert er billigere? Det er ikke altid sådan det hænger sammen.

Vi har her samlet 3 gode grunde til at benytte sig af en tekstforfatter, når der skal produceres indhold til din blog. Ikke nok med at det oftest er den bedste løsning, men der er også penge at spare. Særligt på den lange bane.

1) Brug din tid på det du er bedst til

Medmindre du selv er tekstforfatter, så kan det tage mange timer at skrive et gennemarbejdet blogindlæg, der fanger dine læsere og får dem til at vende tilbage. Tid som du i stedet kan bruge på det du er bedst til. Er du ikke vant til at skrive til dit website? Er det ikke urealistisk, at du skal bruge mellem 4 og 6 timer på at skrive et blogindlæg på 500 ord. Er du ikke i forvejen god til at skrive, eller er ude af træning, vil du hurtigt opdage at 6 timer ikke rækker langt til at skrive et velformuleret og fejlfrit indlæg.

Gør derfor det du er bedst til og hyr en tekstforfatter til at skrive dine blogindlæg.

2) Kvalitetsindhold er essentielt

Driver du allerede en blog eller en hjemmeside, har du sikkert hørt om Content marketing. Direkte oversat: indhold, indhold, indhold... Da du er oppe mod andre spillere på markedet, der også producerer indhold og skriver tekster, er det vigtigt, at du er den bedste indenfor din branche. Her er kvalitet altafgørende for at vinde kunderne over dine konkurrenter.

Vælger du at hyre en tekstforfatter til blog, skal du se det som en investering. Ikke nok med at du med gode blogindlæg skaber værdi for dine kunder nu og her. Du skaber værdi i al den tid, teksterne ligger på din blog.

3) Skal dine kunder finde dig på Google?

Når du vælger at gøre brug af en tekstforfatter, vil du få tekster der er skrevet til din målgruppe og skrevet i et passende og forstående sprog, som dine læsere gerne vil høre. Det betyder også, at tekstforfatteren vil indarbejde specifikke fokusord i teksten - og det er noget søgemaskinerne elsker.

Med velskrevne og relevante blogindlæg, optimerer du dine chancer for at blive fundet på Google. Og at blive fundet er det første skridt mod en ny kunde.

SKAL VI SKRIVE DINE BLOG INDLÆG?

Vil du gerne have unikke blogindlæg af høj kvalitet? Så kan Tekst & Koncept hjælpe dig. Hos os er du garanteret kvalitetsarbejde til en god pris. Alle blogindlæg vil blive leveret hurtigt og naturligvis være 100% originale. Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud på dine blogindlæg eller et blogindlæg eksempel.


TEKST & KONCEPT

CVR.: 34 25 08 63


KONTAKT

Email: Info@tekstogkoncept.dk